Guide om BMW leasing

Att köra en ny BMW är en dröm för många, och tack vare leasing är den drömmen mer tillgänglig än någonsin. Men vad innebär det egentligen att leasa en BMW? I den här guiden går vi igenom allt du behöver veta innan du bestämmer dig.

Läs mer

BMW privatleasing: Så funkar det

BMW privatleasing är ett enkelt och bekymmersfritt sätt att köra en ny BMW. Du behöver ingen kontantinsats och servicen är fri i 36 månader upp till 4000 mil.

För att ta reda på mer om hur du kan få köra en ny BMW genom privatleasing kan du besöka Bavaria som erbjuder just detta och är ett stöd genom hela processen.

När kontraktstiden är slut är det dags att lämna tillbaka bilen till din återförsäljare och om du vill, välja en ny bil. Du behöver inte tänka på att sälja bilen eller risk för värdeminskning.

Det här ingår

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Dessutom kan du välja att lägga till BMW Försäkring för en fast månadspremie som baseras på din ålder.

Anpassa efter dina behov

En av de stora fördelarna med BMW privatleasing är att det finns tillgängligt för alla BMW-modeller. Oavsett om du föredrar den kompakta och sportiga 1-serien, den lyxiga och rymliga 5-serien, eller den miljövänliga i3, finns det en BMW som passar dina behov och din livsstil.

BMW företagsleasing: Så funkar det

BMW företagsleasing är ett smart och kostnadseffektivt sätt för företag att ha tillgång till de senaste BMW-modellerna. Precis som med privatleasing, ingår service och du behöver inte oroa dig för bilens restvärde.

Det här ingår

I företagsleasing ingår service, vägassistans och ofta även däckbyte. Du kan också lägga till extra tjänster som försäkring och bränslekort. Detta gör BMW företagsleasing till ett bekymmersfritt och kostnadseffektivt alternativ för företag som vill ha tillgång till premiumbilar utan att behöva oroa sig för underhåll och service.

Populära modeller att leasa

BMW erbjuder en mängd olika modeller för leasing, från kompakta stadsbilar till rymliga familjebilar. BMW iX1 är en fyrhjulsdriven vardagshjälte med dragkrok som tillval, helt på el. Perfekt för både stads- och landsvägskörning. BMW 1-serie och BMW 2-serie är också populära val för leasing, med sin kombination av sportig prestanda och kompakt storlek.

BMW 3-serie: En ikon inom sportiga sedaner

BMW 3-serie har länge varit en ikon inom segmentet för sportiga sedaner. Med sin perfekta balans mellan komfort och körglädje, har 3-serien blivit en favorit bland bilentusiaster världen över. När du leasar en 3-serie, får du tillgång till BMW:s senaste teknik och innovationer, samtidigt som du får njuta av den klassiska körglädje som BMW är känd för.

BMW X5: Lyx i en SUV

För de som behöver mer utrymme, är BMW X5 ett utmärkt val. X5 kombinerar lyx och komfort med imponerande off-road egenskaper. Med sin rymliga interiör och högkvalitativa material, är X5 den perfekta bilen för familjer och äventyrare.

BMW i3: Framtiden för stadsbilar

BMW i3 är en kompakt elbil som är perfekt för stadsbor. Med sin nollutsläppskörning och kompakta storlek, är i3 enkel att parkera och köra i trånga stadscentrum. Dessutom erbjuder i3 en överraskande rymlig interiör och en räckvidd som är mer än tillräcklig för de flesta dagliga pendlingar.

Varför leasa?

Leasing har många fördelar jämfört med att köpa en bil. Du behöver inte betala någon kontantinsats, du får alltid köra en ny bil, och du behöver inte oroa dig för bilens restvärde. Dessutom ingår service, vilket ger dig en god ekonomisk överblick.

Inga oväntade kostnader

När du leasar en BMW, behöver du inte oroa dig för oväntade underhållskostnader. All service ingår i leasingavtalet, vilket ger dig en fast månadskostnad och full kontroll över dina bilkostnader.

Alltid en ny bil

Med leasing får du alltid köra en ny bil. När leasingavtalet löper ut, kan du enkelt byta till en ny BMW och fortsätta njuta av den senaste tekniken och designen.

Ingen oro för restvärde

När du leasar en bil, behöver du inte oroa dig för bilens restvärde. När leasingavtalet är slut, lämnar du bara tillbaka bilen till BMW. Du behöver inte tänka på att sälja bilen eller oroa dig för värdeminskning.

Vanliga frågor

Vad kan det kosta?

Kostnaden för att leasa en BMW varierar beroende på modell och avtalstid, men generellt sett kan du förvänta dig en månadskostnad på 4000-8000kr. Kom ihåg att detta är en all-inclusive kostnad som inkluderar service och ofta även försäkring.

Hur beräknas leasingkostnaden?

Leasingkostnaden beräknas baserat på bilens pris, avtalstiden och det beräknade restvärdet på bilen vid avtalets slut. Dessutom kan du påverka din månadskostnad genom att välja en högre eller lägre första förhöjd hyra.

Det är viktigt att läsa igenom avtalet noggrant för att förstå vad som ingår och vad som inte ingår.

Kan jag leasa en BMW utan kontantinsats?

Ja, en av fördelarna med BMW privatleasing är att du inte behöver någon kontantinsats. Du betalar en fast månadskostnad som inkluderar allt från service till försäkring, vilket ger dig full kontroll över dina bilkostnader.

Vilka modeller kan jag leasa?

BMW erbjuder leasing för alla sina modeller, från den kompakta 1-serien till den lyxiga 7-serien och den miljövänliga i-serien. Du kan välja den modell som bäst passar dina behov och din livsstil.

Att leasa en BMW är ett smart och bekymmersfritt sätt att alltid köra en ny bil. Oavsett om du är en privatperson som vill njuta av BMW:s kända körglädje, eller ett företag som vill ha tillgång till premiumbilar utan att behöva oroa dig för underhåll och service, är BMW leasing ett utmärkt alternativ.